Hybride Vlees

Bewust eten

Diversch is de webshop voor de bewuste eter. En bewust eten is natuurlijk een ruim begrip. Waar de veganist zichzelf een bewuste eter noemt omdat er geen enkel dierlijk product in zijn/haar dieet past. Vindt een flexitarier zich een bewuste eter omdat deze minder vlees eet. En dat minder vlees eten een positief effect heeft op de CO2 reductie en daardoor het milieu een beetje ontlast is bij iedereen wel bekend.

Wij bij Diversch maken daarin dan ook geen onderscheid. Voor ons is een bewuste eter iemand die wil weten waar zijn eten vandaan komt. Die gezond wil eten en geen of af en toe wat minder vlees wil eten. Maar wel van lekker eten houdt. Dat vinden wij belangrijk. Het is goed om bewust te eten maar je wil er in smaak niet op achteruit gaan. Daar willen wij de producten voor aanbieden.

En daarin zijn we ook continu op zoek naar nieuwe producten.

Hybride vlees

En zo’n nieuw product hebben we nu weer gevonden. Na de vele mooie vegetarische producten die we hebben toegevoegd gaan we nu een stapje verder. En daarom introduceren wij hybride vlees. Maar wat is eigenlijk hybride vlees?

Misschien heb je er al wel eens van gehoord of misschien is de term nog helemaal nieuw voor je. Maar simpel gezegd is hybride vlees een product gecombineerd van vlees en een plantaardige toevoeging. Die plantaardige toevoeging kan bijvoorbeeld zijn bonen of soja, maar bij ons nieuwe hybride vlees is de toevoeging champignon.

Hybride burger en gehaktbal

We introduceren nu twee hele smaakvolle nieuwe producten namelijk een hybride hamburger en een hybride gehaktbal. Deze twee producten bestaan voor 60% uit lokaal Nederlands rundvlees, 30% champignons en 10% kruiden.

Het mooie van dit product is dat je toch de smaak van vlees blijft proeven, voor diegene die daar van houden. Maar dat je wel veel minder vlees eet. En juist die toevoeging van champignon komt de smaak enorm ten goede.

Wij zien hierin ook dat dit misschien nog wel het vlees van de toekomst kan worden. Er zijn nu al veel meer nieuwe soorten hybride vleesproducten onderweg en nergens anders leverbaar voor de consument dan bij ons op dit moment.

Door de combinatie van vlees en plantaardige toevoegingen, is het zelfs zo dat als je dit 7 dagen in de week zou eten, je 2 dagen geen vlees hebt gegeten. Die verhouding is het zelfs.

Bij uitstek vinden wij dit eten voor de bewuste eter. Probeer het uit en bestel het nu!