Ciabatta Champignonburger - Diversch

Ciabatta Champignonburger

Bereidingstijd 00:20
Aantal personen 2

Ciabatta Champignonburger

Bereid de BBQ voor op direct grillen, een deksel is niet nodig. Bak de Ciabattabroodjes af volgens de verpakking. Snijd ondertussen de rode biet in dunne plakjes en leg ze voor zolang in een schaaltje. Tevens de rode ui in zeer dunne ringen snijden.

 

Meng de Balsamico azijn, honing, walnootolie met een snufje peper en zout door elkaar.

Grill de burgers aan beide zijden bruin, snijd ondertussen de Ciabattabroodjes doormidden en grill deze aan de binnenkant kort mee. Leg de onderzijde van Ciabattabroodjes op een bord en leg wat sla erop. Sprenkel wat dressing erover en leg de rode bietplakjes er bovenop. Nog een beetje dressing en vervolgens de burger erop. Brokkel wat Blue Danish kaas erover en leg wat rode uiringen erboven op.

 

Leg de bovenzijde van de Ciabatta erop en klaar is je Ciabatta Champignonburger.

 

Smakelijk eten!!!!

Media