Vegetarische wrap 'ff wat anders' - Diversch

Vegetarische wrap ‘ff wat anders’

Voorbereidingstijd 00:20
Bereidingstijd 00:20
Aantal personen 2

Vegetarische wrap ‘ff wat anders’

VOORBEREIDING:

Kruiden creamcheese:

Meng de roomkaas met de gehakte bladpeterselie en bieslook. Even goed doorroeren tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.

Tomatensalade:

Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat in blokjes. Doe de blokjes in een schaal en meng de olijfolie, gehakte bladpeterselie erdoor en breng op smaak met zeezout en peper. Doe de salade in een passend schaaltje.

Roerbakgroenten:

Snipper het ui en snijd de knoflookteen fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in blokjes.

BEREIDING:

Bak als eerste de roerbakgroenten in een koekenpan met wat olijfolie en voeg de tijm eraan toe. Gaar voor 7-8 minuten door en breng op smaak met zeezout en peper. Bak vervolgens in een schone koekenpan de wokblokjes ‘ff wat anders’ goudbruin in olijfolie. Snijd onder het bakken de ijsbergsla in dunne repen.

Maak de wraps warm door ze even in een koekenpan of grillpan te verwarmen. We gaan beginnen met de rol te maken. Smeer de  verwarmde wraps royaal voor de helft in met de kruiden creamcheese. De rest van de creamcheese kun je in een schaaltje doen. Vervolgens de gebakken groente en de gebakken wokblokjes erop. Als laatste wat dungesneden ijsbergsla.

Rol de wraps op en serveer met de tomatensalade en de kruiden creamcheese.

Eet smakelijk!!!

Media