Veggie Chorizo dog - Diversch

Veggie Chorizo dog

Bereidingstijd 00:20
Aantal personen 2

Veggie Chorizo dog

Bereid de BBQ voor op direct grillen, een deksel is niet nodig. Bak de pistoletjes af volgens de verpakking. Pel  de rode ui en snijd deze in zeer dunne ringen. Meng deze in een schaaltje met 1 eetlepel suiker en 1 eetlepel rode wijnazijn. Bij voorkeur een paar uurtjes eerder maken.

 

Meng de mayonaise en sweet chilisaus door elkaar in een schaaltje. Als je een knijpfles hebt is dit makkelijk om de saus aan te brengen later. Balsamico azijn, honing, walnootolie met een snufje peper en zout door elkaar. Grill de chorizoworsten aan rondom bruin, snijd ondertussen de pistoletjes voor ¾ doormidden vanaf de bovenzijde en grill deze op de bovenzijde kort mee.

 

Leg de opengesneden pistolet op een bord en leg wat sla erin. Verdeel wat chili-mayo over de sla en leg de chorizoworst op de sla. Verdeel weer wat chili-mayo over de chorizoworst en leg wat zoetzuur van rode ui erop. Strooi wat kappertjes, krokante ui en klaar is je Veggie Chorizo dog.

 

Smakelijk eten!!!

 

Media